Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 23-06-2021 17:56:10
Huishouden & Energie

Abnormale rekening van loodgieter

Kosten gootsteen ontstoppen

bij riool reinigings service rrs komt u niet voor verrassingen te staan. we werken namelijk met een vast starttarief van € 105,- inclusief btw. dit tarief is inclusief voorrijkosten, een half uur arbeidsloon, garantie en materieel. in 85 % van gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. mocht een probleem ingewikkelder zijn rekenen wij € 26,- inclusief btw per extra kwartier. hier informeren wij u natuurlijk altijd over. https://www.rrs.nl/contact-service/online-afspraak-maken/" target="_blank">maak eenvoudig een afspraak online en uw verstopte gootsteen problemen behoren snel tot de verleden tijd. uiteraard kunt u ook eerst https://www.rrs.nl/admin/content/page/5439/https://www.rrs.nl/zelf-riool-ontstoppen/" target="_blank">https://www.rrs.nl/riool-verstopt/zelf-gootsteen-ontstoppen/" target="_blank">zelf proberen uw riool of gootsteen te ontstoppen. wilt u meer weten over onze services? neem dan telefonisch contact op via 088 030 13 13, we zijn 24 uur per dag bereikbaar. 
https://www.rrs.nl/gootsteen-verstopt/" target="_blank">https://www.rrs.nl/gootsteen-verstopt/

dit is een voorbeeld van een ontstoppingsbedrijf met tarieven op de website. je kunt ook een offerte vragen. kosten voor 1,25 uur: €183. 
heb je al betaald? dan kun je er niets tegen doen. heb je nog niet betaald, ga onderhandelen over de prijs.