Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 16-09-2021 21:18:01
Winkels & Webshops

Heb jij ook n smartwatch gekocht om mee te betalen ? maar t werkt nog niet ?

Misschien hebt u iets aan deze link: https://eu.community.samsung.com/t5/accessoires/samsung-pay-in-nederland/td-p/3255233" target="_blank">samsung pay

het lijkt mij sterk dat de verkoper bij samsung werkte, misschien deed hij op dat moment werkzaamheden vóór samsung. meestal worden hier studenten voor ingehuurd of mensen die een centje willen bijverdienen.
de verkoper van uw horloge was er bij gebaat dat u dit horloge kocht, want voor elke klant (lees: verkocht horloge) krijgen ze een vergoeding. op evenementen staat vaak een kraam van de telegraaf, geen van die personen werkt bij de telegraaf. of wat dacht u van die juffrouw in de supermarkt met drankjes of hapjes. deze komen van speciale bureau's waar je je kunt inschrijven.

nu blijkt dat samsung pay in nederland niet te gebruiken is, kunt u proberen of de betreffende verkoper vaker in de media markt staat. maar wat dan? u kunt samsung niet aansprakelijk stellen en de verkoper kunt u hooguit aanspreken, hij heeft gezegd dat u contactloos kunt betalen en inderdaad met het horloge is contactloos betalen mogelijk, alleen nog (lang) niet in nederland.

welke oplossingen zijn er:
1) u kunt gaan verhuizen naar de us of vk.
2) u vraagt voor uw verjaardag een horloge voor de tijd en een pasje om te betalen.