Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 02-03-2022 12:05:34
Geldzaken & Recht

Inloopdouche mobilae

Klinkt zeer intimiderend. ik zou denken dat een fatsoenlijk bedrijf nooit de rekening ter plekke laat afrekenen met pin. helaas heeft u dat gedaan, zelf zou ik dat nooit doen. medewerkers wegsturen en evt politie erbij halen als ze niet op uw aanwijzing de woning willen verlaten. is namelijk gewoon huisvredebreuk! voor de volgende keer iets om aan te denken.
u heeft afspraken over een bepaalde manier waarop de douche wordt geplaatst. als mobilae dit niet goed doet kunt u de schade (wegnemen verkeerd gebouwde douche, niet kunnen gebruiken van de douche etc.) op mobilae verhalen. daarvoor moet u naar de rechter, als mobilae niet bij een branchevereniging met bemiddeling is aangesloten.
dat in week 37 geplaatst zou worden en dat dit naar 44 is gezet, dat had u toen gelijk kunnen aanvechten maar heeft u niet gedaan. u had het koopcpontract kunnen ontbinden. dit is nu
allemaal niet langer relevant. wel het slechte werk dat is geleverd!