Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaartendraak - 14-03-2022 13:27:40
Winkels & Webshops

Aanbiedingen coöp folder

Wel een beetje idioot dat op de dag dat je betaald de aanbiedingen nog gelden, terwijl ze niet geldig zijn omdat je het in de week erna pas ontvangt. ik zou dan aan de deur pas willen betalen, dan hoef je niet moeilijk te doen over wel of geen aanbiedingen. zou op hetzelfde neerkomen als dat ik nu bij de ah ga vragen wat volgende week maandag in de aanbieding is, dan koop ik het nu vast em betaal de aanbiedingsprijs van volgende week maandag, want dan wil ik het geleverd hebben.
de dag dat je betaald hoor je ook de aanbiedingsprijs te krijgen, anders moeten ze de online leveringen wijzigen, bijv dat je t/m zondag die prijs betaald, mits je het op zondag laat bezorgen, maar dezelfde dag bezorgen doen ze niet.
gelukkig ga ik gewoon naar de winkel, dan zie ik tenminste ook wat ik koop, geen geziek als iets te kort aan de datum(of erover) is, of als het er niet uit ziet, wat je in de winkel wel kan uitzoeken. voortaan dat maar doen en laat het dan van de winkel af bezorgen, wat de plus hier in het dorp als service heeft, dan heb je het iig op de dag van aanbieding.