Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miennaamishaaz - 10-04-2022 11:42:41
Geldzaken & Recht

Eerste optie tot koop na overlijden

Dit is absoluut geen rechtsgeldig document.

als het tot een rechtzaak komt kunt u die zoon van de verzorgster zelfs aanklagen tot identiteit fraude.

redenen:

-handschrift komt niet over.
-het is op 1 of ander "goede" doelen blaadje geschreven
-inatialen kloppen niet

daarnaast als ze hiermee door willen gaan ondanks, er definitief bewijs is tot identiteit fraude, kunt u de verzorgster en de zoon zelfs aanklagen voor geleden schades {waarbij alle uitgavens namens uw tante worden betwist, op echtheid}

dus die 100 euro aan boodschappen van 1 maand nadat zij als verzorgster is aangewezen, kan dat zelfs worden betwist, dat het niet klopte, waarbij uw tante maar 75 euro aan boodschappen heeft gekregen.

waar is dan die 25 euro gebleven? namelijk in de zak van de verzorgster
-------------
u kunt ze wel de eerste keuze tot koop geven {10x de nominale marktwaarde}. en zeggen dat dit de vraagprijs is, en er niet onderhandelt kan worden, omdat het testament nog niet volledig rond is.

vermeld wel dat ze alleen schriftelijk mogen weigeren, via aangetekende brief.

hierdoor kunt u legaal hun eerste "recht" tot koop ongedaanmaken. omdat zij immers niet akkoord willen gaan met uw vraaprijs.

als u deze route gaat, laat wel een notaris alles controleren of alles legaal is, nadat zij akkoord zijn gegaan met uw "belachelijk hoge" vraagprijs.