Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-10-2022 15:43:43
Huishouden & Energie

Contact met stedin via mail hoe gaat dat?

(gecorrigeerd en ingevoegd: zie dit m.b.t. uw vraag: https://www.stedin.net/klantenservice/veelgestelde-vragen/ik-wil-stedin-een-email-sturen-of-het-contactformulier-invullen" target="_blank">https://www.stedin.net/klantenservice/veelgestelde-vragen/ik-wil-stedin-een-email-sturen-of-het-contactformulier-invullen  afgeziuen daarvan: als u 100 ct per minuut zou moeten betalen 'trapt' u in een betaaldienst. die heeft u vast en zeker als eerste gevonden op het i-net 91830.nl??):   kijk bij: https://www.stedin.net/klantenservice" target="_blank">https://www.stedin.net/klantenservice en u ziet ook de belmogelijkheid met uitsluitend de normale belkosten en heeft u meteen contact met stedin en niet via een bemiddelaar die daar onnodig geld aan verdient u kunt  het telefoonnummer benutten dat u al kreeg van @mein33: op dezelfde sitepagina staat ook dit: 



bellen

contact met ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. houd er rekening mee dat wachttijden kunnen oplopen.