Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

I.
I.J.Dania - 02-12-2022 07:37:07
Huishouden & Energie

Wel zonnepanelen en geen zonnepanelen

ps ik was wat vergeten reactie op mijn eerdere reactie s ik woon bij de dalweg in soest ik een letterlijk bouwvallen van portaal eerst bij alliantie en nu portaal waar je alles hoort je komt met een spijker en hamer in een muur die draagmuren zijn !
daarnaast het tocht aan alle kanten alles is te horen in deze flats alles , ik zit binnen in deze flat maar het is net alsof ik buiten midden op straat zit alles is te horen zoals binnen en buiten!!
daarnaast er zijn veel meer mankementen veel meer !!
en de betons op de balkons die laat los en hangen stukjes beton aan het beton vast !!
dit hoort niet ik heb 1 jaar geleden klachten ingediend werd ik hoor dom achterlijk en nog meer gezien en er wordt ontzettend veel gediscrimineerd geïntimideerd gemanipuleerd machtmisbruiken rasisme bedrogen ook door portaal en alliantie beide woningbouw vereniging beide !!


maar als de plafond naar beneden komen of er vallen stukken beton op hoofden van huurders krijgen huurders zwarte mensen mensen van kleur de schuld zoals altijd en onterecht  onrechtvaardig want dit probleem heb ik 1 jaar geleden doorgegeven aan een handelingsonbekwaam iemand die zich opzichter noem van portaal!!!en er zijn  ook vochtproblemen op balkons dan krijgen zoals altijd de buitenlandse zwarte mensen mensen van kleur die hier wonen de schuld terewijl ik dit probleem als 1 jaar geleden heb doorgegeven  aan mensen van portaal die dachten hersenen te hebben en die zich opzichter noemen dus helemaal niet en lopen te vertellen dat ; het hoeft niet netjes hoor het hoeft niet netjes en dat noemen zich opzichters ongelofelijk vreselijk vreselijk onzin bulshit handelingsonbekwaam!!!
er zijn ramen ook die ik weet niet van welk jaar waarschijnlijk voor de oorlog want ik kan me niet voorstellen dat dit dubbele ramen zijn alles kan ik horen alles binnen en buiten!!! de vloeren zijn ongelijk enfin ontzettend veel problemen!
ik ben een vrouw geen opzichter hoef ik ook niet te zijn maar ik ben handelingsbekwaam geboren en opgevoed door mijn oma ondanks mijn beautyfull kleur zwart en buitenlandse!!!