Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Hendrikk - 14-05-2023 11:34:05
Garantie & Verzekeringen

Vergoeding stormschade

Alle schrijvers bedanktvoor de reacties. toch een aanvulling van mijn kant idd. is er sprake van overmacht bij stormschade echter terrastegels op een dak geplaatst omdat het dak achterstallig onderhoud heeft. het dak bestaat uit drie zijden en is geplaatst op een bestaand plat dak 35 jaar geleden. al eerder is een zijkant en het bovenstuk dat plat is er ook afgewaait met een storm nw. dus de kant die nu eraf gewaait is lag al een poos los dus achterstallig onderhoud. deze zijkant is nu in zijn geheel opgewaait en nam dfe tegels mee deze stormkant was zw. men heeft toch v.w.b. onderhoud zorgplicht. de waverzekering laat het ook afweten.
ondanks dat het overmacht is betaald de verzekering toch ook je schade dus de buurman heeft voor 350 euro( eigen risico)een nieuw dak gekregen nu dus al 2 maal. hij zegt nu jij heb toch dan ook voor 350 euro een nieuw dak maar mijn dak is slechts 10 jaar oud en was in goede staat. als zijn tegel niet op mijn dak was terecht gekomen had ik nog steeds een goed dak. en dan een eerdere uitspraakvan van de buurman als je het van de straatkant niet kan zien laat je het toch zo.(met schade). hij zegt zelfs goedheid van mijn kant dat ik voor jullie de wa verzekering heb ingelicht ik had ook niets kunnen doen hij is van den beginne niet van plan geweest er ook maar iets van te betalen.