Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 09-08-2023 11:46:23
Geldzaken & Recht

Dreiging afsluiting online.nl onterecht?

Het is niet "wegens een mislukte incasso is een maandbetaling niet afgeschreven": het is: "de maandbetaling kon niet worden afgeschreven" dat is de mislukte incasso. u heeft een herinnering gekregen met de voorwaarden waaronder u diende te betalen. heeft u zich aan die voorwaarden gehouden en betaald, dan hoeft u slechts die brief/email te bewaren met de bewijsstukken van betalen.
als u kunt aantonen dat de betaling die u heeft gedaan is binnengekomen dan hoeft u slechts 49 € te betalen. als de 49 € die handmatig is betaald niet op tijd in het systeem is gekomen dan bent u over de maand augustus een rekening van 98 € verschuldigd. daar kunt u de 49 € die u al heeft overgemaakt van af trekken, dus 49 € betalen en verwijzen naar de al eerder overgemaakte 49 €.
als ik u was zou ik wel even goed in uw bankafschriften kijken of niet onverhoopt de 49 €  die u handmatig heeft overgemaakt is teruggeboekt omdat die niet verwerkt kon worden.

dat online.nl dit niet kan aanpassen is hun probleem, zolang u zich aan de betalingsvoorwaarden uit de herinnering heeft gehouden.