Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 18-08-2023 11:18:21
Winkels & Webshops

Mag de webshop mijn retour weigeren?

Tja slechte reclame is ook reclame (negatieve) voor dergelijke zaken. m.i.z. had u even de zaak moeten informeren dat u even in een overmachtssituatie verkeerde of een van de huisgenoten c.q. familie en aangevende dat u zo snel als het mogelijk was dit te retourneren. 
u vermeld een zwangerheidsvergiftiging - lijkt mij als deze zaak hiervan op de hoogte was geweest - er toch een zekere tolerantie mag worden getoond en begrip over de omstandigheden waaronder dit gebeurde. heeft u er tekst en uitleg gegeven middels een mailtje?? 
doe eventueel een voorstel om een tegoed waarde levering te verkrijgen zodat e.e.a. kan worden vercompenseerd met de waarde van het geretourneerde pakket. er is gewoon sprake van overmacht en als deze zaak hiervan wist, is het weer de methaliteit van weinig emphatie tonen richting klant.