Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 04-10-2023 14:21:39
Geldzaken & Recht

Boete betalen bij abbostop

Ik snap heel goed dat abbostop zegt dat er geen discussie mogelijk is. het staat namelijk duidelijk op de site (moet je wel even verder doorscrollen) dat je gebruik gaat maken van een opzegservice. tja... zij gaan voor je aan het werk en dat doen ze uiteraard niet voor niets. 

die boete is wel er snel doorberekend. het nummer waar je alsnog op wilde overschrijven is gekoppeld aan die link (over het algemeen that is).

wat je moet doen?
heel eenvoudig de 29,95 servicekosten en 12,95 boete betalen en wel binnen die 7 dagen. die genoemde 40 euro zijn incassokosten, die conform de regels toegepast mogen worden. betaal je namelijk niet... dan zetten zij hun vordering door naar een incassobureau...