Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 29-10-2023 07:49:35
Geldzaken & Recht

Pakketbezorging post.nl

U kunt de buren vragen om in het vervolg geen pakketten die voor u bestemd zijn aan te nemen want zolang zij de pakketten in ontvangst blijven nemen houdt het ook niet op.
de verzender of u kiest veelal voor de standaard gratis bezorgopties en daar hoort als u niet thuis bent bezorging bij de buren ook bij en van die optie maken de bezorgers weleens misbruik als bij de buren ook een pakket bezorgd moet worden.
zolang er een tekort aan bezorgpersoneel is blijft de werkdruk zeker op zaterdagen hoog en scheelt het weer een paar minuten als twee pakketten op één adres bezorgd kunnen worden.
het valt niet goed te praten maar bezorgers zijn ook mensen die onder tijdsdruk werken en als dan op drukke dagen veel mensen niet thuis blijven om het pakket in ontvangst te nemen loopt de frustratie ook op.
de tip om de post.nl app te installeren is een goede tip want in die app kunt u de bezorgvoorkeuren instellen en als u in staat bent om het pakket zelf af te halen kiezen voor afhalen bij een servicepunt van uw keuze.