Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-11-2023 13:03:27
Winkels & Webshops

Winkel waarschijnlijk failliet

Ten eerste is helaas de bedenktijd om te retourneren ook al voorbij 'koop op afstand en bedenktijd. als je een koop op afstand doet, bijvoorbeeld via internet of telefonisch, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. binnen deze termijn kun je als je spijt krijgt je aankoop ongedaan maken. dit mag zonder reden. koop op afstand.'  (bron: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen).

maar ook helaas omdat als al aangegeven bij een faillissement indien er een vordering is de curator aangesproken dient te worden. een andere optiue als al genoemd door verkopen via marktplaats is de schoenen naar een (vintage) winkel brengen waar men 2e hands kleding etc. verkoop zoals bijv. appel & ei.

mogelijk levert dat dan nog iets op. ik zie dat u niet de enige bent met recente klachten als deze: https://nl.trustpilot.com/review/campz.nl" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/campz.nl