Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kassa2551 - 06-12-2023 14:52:33
Winkels & Webshops

Retournering novaswinkel

Het zal niet helpen maar waarom kijken mensen niet naar recensies of weet ik veel. de waarschuwingen met betrekking tot dropshoppers is eindeloos maar men blijft ook eindeloos doorgaan met bestellen. ik zit wel eens op pinterest en als je ziet wat voor rotzooi daar reclame wordt gemaakt en de " mooie namen" van al die bedrijfjes, maar het allemaal pure nep, oplichterij en zeker wanneer het je niet bevalt.
ja het ziet er allemaal mooi uit maar kijk je eventjes op trustpilot dan krijg je een heel ander beeld van al die " mooie fantastische aanbiedingen". ga gewoon naar een echte winkel of bekende webshop want ook al zijn sommige ingeschreven bij de kvk, dat zegt in feite niets.