Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 21-12-2023 20:57:19
Geldzaken & Recht

Ing app van de ene op de andere dag niet meer bruikbaar op oudere mobiel

U geeft niet aan welke mobiel met welke leeftijd en android versie u gebruikt. indien mogelijk graag een reactie hierop. na een x aantal jaren komen er ook geen updates meer.

er zijn namelijk bepaalde app's zo groot qua "plek" en "functies" dat uw (mogelijk oude(re)) niet met elkaar kunnen samenwerken. 
qua processor/geheugen heeft de app ook de ruimte nodig. ergo, het is zeer goed mogelijk dat uw smartphone "verouderd" is.
gelet op de huidige prijzen en de verwachting dat uw telefoon verouderd is, zeg ouder als een jaar of 5 a 6, terwijl die meestal op 2 jaar vervangen worden, zou ik  (op mijn vermoedens) adviseer om eens naar een bol of mm te gaan, daar heeft u met een beetje goede wil voor 100 tot 200 een beste keus kunt maken en u weer voor een 4 tot 6 jaar vooruit kunt.

dat u veiligheid "belachelijk" vindt en uw rekening zou worden geplunderd, zou u ook niet blij zijn. per slot rijden er ook minder stoomlocomotieven tegenwoordig.