Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

djfox741
djfox741 - 15-02-2024 13:22:42
Geldzaken & Recht

Verplicht fooi delen, mag dat?

Heb het zelf meegemaakt en was daar best blij mee, het gebeurde zelfs dat ik het weekend inging met een vrije dag en mijn nieuwe rooster begon met een vrije dag, dus een heel vrij weekend [gebeurde bij iedereen, als die aan de beurd was]

de eerste dag dat ik op mijn werk kwam, lag mijn ot klaar en dat was dus gewoon gedeeld tussen alle collega's, kan zeggen dat ik blij was met deze regeling, dus delen van de tip met iedereen heb ik ervaren als goed.

dat er andere collega's zijn die de niet zo hard werken oké maar die krijgen toch ook tip en dat komt toch ook in die pot.

kan niet inschatten wat voor horeca u werkt, bij was het een bistro met een heel goed rooster en waar je de kans er niet voor kreeg de kantjes er vanaf te lopen, als je dat zelf zou willen.