Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-03-2024 16:44:11
Geldzaken & Recht

Betalen

Uit uw vraag maak ui op dat u al diverse gegeven waarschuwingen aangaande dit soort bemiddelaars niet heeft gezien zoals o.a. deze https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-opzegdiensten" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-opzegdiensten

tja, in een link die ik even bekeek zie ik o.a. dit hetgeen al duidelijk genoeg is als antwoord van door u genoemde opzegdienst  zelf op een soortgelijke vraag: (citaat) antwoord van metis
3 dagen geleden

bedankt voor uw review.
u heeft ons van bymetis ingeschakeld als extern bedrijf om een opzegbrief te versturen.
op onze site staat duidelijk vermeld dat hier eenmalige kosten aan verbonden zijn en dat de order niet herroepen kan worden. wij krijgen de order niet binnen tenzij de klant de checkboxen aanvinkt en klikt op het opzeggen met betaalverplichting. 

bron: https://nl.trustpilot.com/review/bymetis.nl" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/bymetis.nl en als al hiervoor ook gezegd: u heeft deze beniddelaar zelf een opdracht verstrekt. volstreekt onnodig omdat u een opzegging altijd ook bij degene zelf kunt doen waar u wenst op te zeggen. tja, dat gebeurt vaker als met een zoekterm 'opzeggen'pf dergelijke op info van het i-net wordt uitgegaan dat redelijk gevuld is met 'reclame van dit soort bemiddelaars die hun geld verdienen aan mensen die daar 'in trappen' ondanks de veelheid van waarschuwingen.   ergo: ook mijn advies, snel betalen om erger te voorkomen. en in het vervolg niet meer van resultaten van zoekopdrachgten uitgaan en opzeggen bij de orfganisatie zelf waar u wilt opzeggen.