Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

5 jarig 'ontzorgpakket' vroegtijdig beëindigen

@sander b

focuseen op de vraag? is het voor geen kwestie van focussen iop de overeenkomst die u heeft afgesloten met de audiciën? 
anders gezegd: heeft de audiciën een geldige reden, dus gebaseerd op de inhoud van de overeenkomt, om u dat te verplichten/ zo ja, dan nakomen omdat u anders in gebbreke gesteld kunt worden met alle dan daaruit voortvloeiende mogelijke kosten voor u. 

dan toch ook: wat voor soort garantie? garantie geldt uitsluitend indien een apparaat op grond van non-confirmiteit defect lijkt. een hoorapparaat is op de koper/gebruiker afgestemd en bij doorverkoop aan een ander kan daar dan nooit een beroep op worden gedaan aangezeien hoortoestellen 'op maat'worden geleverd dus conform hetgeen voor de koper gewenst is. 

ik weet niet of u een en ander hier https://www.allearshoorzorg.nl/hooroplossingen/hoorzorgpakket/" target="_blank">https://www.allearshoorzorg.nl/hooroplossingen/hoorzorgpakket/ heeft afgenomen doch de inhoud van deze info lijkt mij duyidelijk: op maat van de afnemer dus conform aan diens persoonlijke wensen., en dat zijn bij doorverkoop door u niet meer uw wensen.