Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-03-2024 11:57:02
Elektronica & TV

Tv decoder 'afbetaald'?

Hoewel ik dit nu eerst pas zie: toch een optie om op te zeggen hetgeen m.i. kan op basis van 1 maand opzegtermijn. overgaan naar een andere provider. dat betekent wel dat u de box die u huurt dient terugtezenden doch kan/mag men dan u nooit een restbedrag in rekening brengen. uw huurcontract eindigt immers ook bij beindiging van uw contract bij delta. 

een punt van anadacht is dan wel of een andere provider qua toitaal abonnement koedkoper is, er zijn erchter veel aanbiedingen. op zich vind het wel bijzonder dat delta dit apart in uw overeenkomst als huur op heeft genomen. bij mijn provider betaal ik 1 vast bedrag per maand voor alle diensten incl. set top box.