Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-03-2024 15:59:18
Huishouden & Energie

Aansluitingen wijzigen liander

Hallo m.van gelderen , 

een wijziging van uw aansluiting vraagt u aan via 

https://www.mijnaansluiting.nl/" target="_blank">www.mijnaansluiting.nlhttps://www.mijnaansluiting.nl/" target="_blank">. dit is de gezamenlijke site van netbeheerders in nederland. 

planning 

wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

heeft u vragen over de planning van uw ingediende aanvraag? log in en bekijk de meest actuele informatie in uw statusoverzicht. doorgaans neemt de https://www.mijnaansluiting.nl/de-behandeling-van-uw-aanvraag" target="_blank">netbeheerder of uitvoerende partij binnen twee weken contact met u op. neemt u voor die tijd contact op met de netbeheerder, dan kan de netbeheerder u nog geen informatie geven omdat de voorbereidende werkzaamheden dan nog niet zijn afgerond. https://www.mijnaansluiting.nl/aansluittermijnen" target="_blank">bekijk hier een indicatie van de aansluittermijn. afhankelijk van uw aanvraag biedt een netbeheerder u een offerte aan. de werkzaamheden worden pas ingepland als u akkoord heeft gegeven op de offerte.


uitvoering werkzaamheden

de duur van de werkzaamheden is afhankelijk van het type aanvraag. wanneer de netbeheerder of uitvoerende partij contact met u opneemt, kan deze u hierover informeren. zorg er voor dat u op tijd klaar bent met de https://www.mijnaansluiting.nl/voorbereidingen" target="_blank">voorbereidingen.