Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

willemhoving
willemhoving - 27-03-2024 17:33:28
Huishouden & Energie

Ik wil een klacht indienen over rioleringsbedrijf van dongen

zeer vreemde bijdrage/vraag. u hebt iemand opdracht gegeven om werkzaamheden uit te voeren. vooraf is er blijkbaar geen prijsafspraak gemaakt, zelfs niet indicatief, zodat u, nadat de klus was geklaard een rekening kreeg. deze rekening roept bij mij vraagtekens op. de factuurdatum op de bon/rekening is 25 december 2023 en de ondertekening/accoordbevinding 25 juli 2023. dat strookt niet. daarnaast, de 50% toeslag is gebaseerd op loonkosten/voorrijdkosten,toeslag feestdagen zelfs over de materiaalkosten moest u 50% extra betalen.dat is natuurlijk niet uit te leggen! ik was uiteraard nooit accoord gegaan met de nota en had het aan laten komen op een rechtzaak van het bedrijf tegen u wegens "wanbetaling". uiteraard is op dat moment het totaalbedrag al aanzienlijk hoger als het bij de rechter ligt (door alle extra kosten), maar ik denk dat geen enkele rechter dit een billijke rekening had gevonden. het slaat kant nog wal. alles rammelt op de rekening....maar u hebt voor accoord getekend en heeft betaald. dan is er geen weg terug.


 


als ik u een tip mag geven, verwijder in elk geval de naam van het bedrijf in uw comment, want u maakt deze openbaar uit voor oplichter. in het ergste geval zal desbetreffend bedrijf of een rioolontstoppingsbedrijf die een soortgelijke naam heeft u kunnen aanklagen.


 


de volgende keer zal ik me eerst goed laten informeren wat een uit te voeren klus kost, alvorens u deze uit laat voeren.er wordt immers vaak gewezen op dit soort praktijken, bijvoorbeeld ook bij slotenmakers die zonder blikken of blozen een paar honderd euro vragen voor het openen van een deur. absurde bedragen, maar het is aan de orde van de dag. zodra men heeft betaald.... zijn alle rechten verspeeld.