Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-03-2024 10:19:51
Geldzaken & Recht

Opzeggen lidmaatschap fvd

Bij deze kom ik nog even terug omdat u nu verwijs naar de info die al door het juridisch loket wordt gegeven. lees het goed door omdat van belang is of in de voorwaarden die @marita5 al aan u gaf is aangegeven dat het abonnement dan steeds wordt verlengt voor opnieuw een jaar. 

gelet op het al door mij genoemde geven dat opzeggen na een jaar normaliter dan steeds per maand kan (ik zie in de fvd voorwaarden zelf een kortere termin (twee weken) of indien het inderdaad voor weer een jaar is wel rechtmatig is. 

https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/aankopen/abonnement-opzeggen/" target="_blank">abonnement of lidmaatschap opzeggen | het juridisch loket



   @marita, dat is nog maar de vraag, andere regels, in statuten of huishoudelijk reglement geregeld kunnen onrechtmatig zijn. vandaar mijn verwijzing naar het juridisch loket. 
 
normaliter kunnen belangenorganisaties wel hun leden zelf opzeggen en indien men dat bij het fvd ook kan en een lid kan dat niet zou er sprake zijn van ongelijke belangenbelangen behandeling resp. onrechtmatigheid. (m.i.) 
https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/aankopen/abonnement-opzeggen/" target="_blank">