Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-04-2024 17:08:21
Winkels & Webshops

Aanmaning keesing (denksport) voor niet besteld puzzelboek

Negeren! in ieder geval niet reageren naar de afzender en dus ook absoluut niet betalen. u heeft het boek dat u noemt er niet besteld en de z.g. verzender resp. rekeningzender zal dat ook niet kunnen bewijzen. daarbij is het m.i. ook frauduleus. 
daarbij is uitgeverij keesing die inderdaad wel de uitgever is van denkspot gevestigd in antwerpen en ook amtsredam . u kunt wel de klantenservice van hen benaderen met het gegeven dat u onterechte betalingsherinnering ontvang en zend hen dan eventueel een kopie van het merkwaardige formulier https://www.denksport.com/klantenservice" target="_blank">https://www.denksport.com/klantenservice u kunt ook een melding doen bij de politie en hen het vreemde overschrijvingsformulier laten zien. mogelijk kan men daar daan ook iets mee.  mogelijk nog beter: meldt dit bij https://www.fraudehelpdesk.nl/fraude-melden/" target="_blank">https://www.fraudehelpdesk.nl/fraude-melden/ hetgeen mogelijk nog effectiever is dan melden bij de politie. 

mijn reactie is vooral gebaseerd op uw opmerking: 'ik heb wel een account bij denksport en een lopend abonnement dat vooraf is betaald. ik moet altijd vooraf betalen als ik iets bij denksport bestel'. hetgeen voor mij aanleiding is om ook te veronderstellen dat het frauduleus is. er kan evenwel toch ook sprake zijn van een vergissing ook al heeft u het ook over een merkwaardig betaalformulier dat ook ?? vraagtekens bij mij oproept. zoals hiervoor al gezegd, neem contact op met keesing.