Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 25-04-2024 09:45:26
Geldzaken & Recht

Overschrijvingsfomulier fraude

beste peteri,


 


wat vervelend om te horen dat een overschijvingsformulier vermoedelijk is aangepast waardoor er zo'n hoog bedrag van de rekening is afgeschreven. 


 


om na te gaan wat wij hierin voor jullie kunnen betekeken, nemen we graag telefonisch contact met jullie op. bent u officieel gemachtigd op de rekening? dan kunnen wij hierover met u in gesprek. als u niet officieel gemachtigd bent, dan kunnen we dit alleen met de betreffende rekeninghouder bespreken. we kunnen hierover telefonisch contact opnemen met de rekeninghouder, waarbij het uiteraard mogelijk is dat u deze persoon bijstaat. 


 


omdat we afraden telefoonnummers via openbare kanalen door te geven, wil ik u vragen ons het telefoonnummer in een bericht te sturen via facebook messenger (privébericht) of twitter dm. geef daarbij aan dat u een bericht stuurt n.a.v. onze reactie op kassa en wanneer jullie bereikbaar zijn.


 


met vriendelijke groet,


 


elvira


abn amro webcare