Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 07-05-2024 14:31:32
Huishouden & Energie

Liander wil mijn meter vervangen

Die vage wet zal met de europese afspraken van doen hebben maar die afspraak is al van een tijd geleden. alleen u weet wat er in die brief staat maar als u zonnepanelen heeft geldt die verplichting wel want voor zonnepaneel bezitters worden de oude draaischijfmeters uitgefaseerd.
ik acht de kans wel groot dat de oude meter aan vervanging toe is omdat de uitrolfase van de slimme meters voor 2022 heeft plaatsgevonden.
wat dat betreft zijn de kinderziektes er wel uit en zelfs de grootste tegenstanders van toen vroegen massaal een slimme meter aan en heel grappig vanwege de uitlees optie die voor besparing op het energie verbruik zorgde.
daarbij kunt u de uitlees optie bij plaatsing uit laten zetten maar of dat zo slim is durf ik te betwijfelen want dan mist u ook de vele voordelen die zo'n slimme meter met zich meebrengt.