Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 18-01-2006 14:02:21
Geldzaken & Recht

Oxxio

hieraan kun je al zien hoe geautomatiseerd en onpersoonlijk dit soort bedrijven zijn: "anders wordt ik afgesloten....": zij kijken niet eens of u (nog) klant bent; direct dreigen!!


nou, laat ze dan maar afsluiten.....!!??!! ben dan wel benieuwd, wat zij willen afsluiten; het enige wat zij nog kunnen afsluiten, is deze zaak en dan wel met een excuusbrief. dat laatste zult u echter wel nooit krijgen, die staat namelijk niet voorgeprogrammeerd in hun computer......... en (mee)denken/voelen is verboden bij dit soort gigabedrijven.


eis van het incassobureau, zoals reeds geschreven: schriftelijk en aangetekend, alle bewijzen, zwart op wit (inderdaad in afschrift naar de andere partij). schrijf er in ieder geval ook bij, dat als er geen schriftelijke bewijzen worden opgestuurd (binnen 14 dagen) door, of oxxio of intrum justitia, u deze zaak als onbewezen en afgehandeld beschouwd. tevens er bij zetten, dat dit in overleg is gegaan met uw advocaat. wel alle bewijzen, zoals brieven, emails enz. goed bewaren.


en vergeet niet dat een incassobureau heeeeeel goed is met dreigen. ze zullen zelfs op een gegeven moment met een rechtzaak en inbeslagname gaan dreigen. ook mogelijk dat u een brief krijgt met: laatste waarschuwing..... daarna nog een keer: allerlaatste waarschuwing...... enz.: loze dreigingen (indien zij geen bewijs hebben en u in uw recht staat).


succes, hutch