Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-07-2006 23:56:37
Auto & Vervoer

Fiets stuk na bezoek fietsenmaker

hey jochemhd,


helaas biedt het bovag lidmaatschap geen garantie's; je kan hoogstens een klacht indienen bij de bovag als je denkt dat er een wanprestatie is geleverd. je geeft zelf al aan dat de bewijslast moeilijk te leveren is...


het niet meer schakelen tussen de versnelling 1 en 2 kan meestal eenvoudig en snel worden opgelost door te draaien aan de verstelmogelijkheden die je meestal kan vinden bij de versnellingskabel op het stuur of bij de naaf van het achterwiel.


waar de verstelmogelijkheid zit is afhankelijk van het type versnelling die jij hebt: is het een naaf-versnelling b.v. shimano nexus of b.v. een www.sturmey-archer.com of zijn het versnellingen die je ook op een racefiets terugvindt?


raadpleeg wel (b.v. op internet) hoe je een versnelling correct kan afstellen; het incorrect afstellen van een versnellings-naaf kan schade en/of opeens "doortrappen" opleveren...


mike