Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-09-2006 15:54:09
Elektronica & TV

Handleiding wasmachine marijnen 2,5 kg, cmf 311 uit 1997

wij hebben zoals veel suggesties op dit forum ook al bij andere types marijnen wasmachine gekeken naar de symbolen, oa bij cmf 704 staat bij bedieningspaneel punt 5 het symbool voor toets energie besparing. maar dit geldt voor bepaalde programma's en deze corresponderen weer niet met de wasprogramma's van de machine van mijn zoon. maar het is dus wel een energiebesparingsknop. het is niet te beschrijven welk symbool deze knop heeft, vandaar de verwijzing naar 704.


wat betreft het knopje bio: in geen van de handleidingen staat dit vermeld. er is wel een programma voor voorwassen. daarnaast bestaat het wasmiddelenbakje uit twee compartimenten: één voor wasmiddelen en één voor wasverzachter. 


het derde knopje kan ik mij niet goed herinnneren en de wasmachine staat reeds bij mijn zoon. zal daar nog naar informeren.


een andere suggestie om te kijken of er nog zo'n apparaat 2e hands te koop staat hebben wij ook reeds geruime tijd op allerlei manieren geprobeerd, maar helaas nog geen resultaat.


heel fijn dat er zoveel meedenkers zijn en wie weet dat deze methode nog uitkomst brengt.


maryke