Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-09-2006 17:57:03
Huishouden & Energie

Strijkijzer vuil

je strijkijzer reinigen...

als je strijkijzer niet goed meer glijdt, reinig het ijzer dan met een speciaal reinigingsproduct. reinigingsproducten voor je strijkijzer vind je in de supermarkt of bij de drogist. wist je dat je hiervoor ook gewone tandpasta kon gebruiken ?

maak het jezelf wat makkelijker en gebruik robijn makkelijker strijken. met deze wasverzachter strijk je makkelijker en sneller dan ooit dankzij de hydra glijdende ingrediënten die zorgen voor minder plooien en een perfecte afwerking

als er wat stijfsel op je strijkijzer zit, of enig ander restant, dan kan je dit verwijderen met een reinigingsproduct voor metaal dat niet krast. je vindt zulke producten in de supermarkt of bij de drogist.

als er per ongeluk een synthetische stof, zoals nylon bijvoorbeeld, aan je strijkijzer blijft plakken, verlaag dan niet meteen de temperatuur van je strijkijzer. het verlagen van de temperatuur van je strijkijzer zou er voor zorgen dat de restanten een korst gaan vormen op het ijzer.

haal de restanten er meteen af met een stukje papier en met het strijkijzer op een hoge temperatuur. reinig daarna het ijzer, terwijl het nog warm is, met een reinigingsproduct voor strijkijzers.