Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

NatureTravel
NatureTravel - 09-08-2004 20:57:56
Geldzaken & Recht

Patricia holland intrum justitia

betaal nooit een rekening waarvan u niet weet waar deze voor is.


meldt zo spoedig mogelijk aan het betreffende bedrijf dat u nooit opdracht verstrekt heeft voor het leveren van goederen of diensten en dat u ook nooit iets ontvangen heeft.


meldt het bedrijf ook dat als zij een andere mening toegedaan zijn, dat u van hen verwacht dit zij binnen een x-aantal dagen aantonen middels een kopie van een door u ondertekende opdracht.


onderteken uw brief niet met uw reguliere handtekening, maar zet er een paraaf met extra 'freubel' onder. mocht deze paraaf ineens onder een 'opdracht' opduiken, dan kunt u fraude aantonen.


intrum justitia is ook niet de meest zuivere koek, zij behandelen wel meer zaken waarvan zij zelf weten dat het louche is.


suc6!


damaster