Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2007 11:43:19
Geldzaken & Recht

Is hier sprake van een arbeidsovereenkomst?

dan zou je er verstandiger aan doen je probleem nu voor te gaan leggen bij bv de jurofoon of advocaat, zelfs (`echte`) deskundigen kunnen niet zo met deze info die je hier geeft bepalen hoe het precies in elkaar zit en wat je kansen zijn bij een proces.


je kunt dit zien als vooronderzoek, de experts hier zitten hier vrijwillig om mensen te helpen maar met de weinige info die je hier hebt kan zelfs als hier een advocaat als expert zit die je ook niet zoveel uitsluitsel geven verwacht ik.


de info die je hier hebt gekregen lijkt me al wel aanwijzingen geven dat je kansen klein tot nihil zijn, (op grond van de door jou verstrekte info)

maar wellicht ziet een advocaat met de volledige info nog wel mogelijkheden, dus leg het voor aan een (arbeidsrecht) advocaat, velen hebben gratis advies/spreekuur en dan zal die je uitsluitsel hierover  kunnen geven.