Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

movieman
movieman - 05-04-2007 20:27:01
Huishouden & Energie

Stroom verbruik tv

hoi,


panasonic was in die tijd nog "japanse" philips. tv's van dat merk hadden dus ook hele goede (haast onverwoestbare) beeldbuizen, net zoals de matchline types. die van mij heeft het ook 17 jaar dag en nacht volgehouden lol. de troep die philips tegenwoordig verkoopt... zonde!


het stroomverbruik van een lcd is iets lager maar het verschil is mijns inziens verwaarloosbaar. een plasma daarentegen is een stroomvreter! ik zou het persoonlijk bij een gewone beeldbuis houden omdat die het meest natuurlijke beeld weergeven.


welk merk? geen idee. philips maakte vroeger de beste tv's van de wereld maar thans is het chinese prul die binnen een half jaar tot maximaal 2 jaar kapot gaat, ja zelfs de hele dure toestellen gaan niet lang meer mee. persoonlijk vind ik dat philips tv's nog steeds het allerbeste beeld hebben. maarja of ik er nog eens ooit eentje koop van dat merk? niet als ze zo bezig blijven in ieder geval...


succes. ;-)