Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2007 17:21:57
Elektronica & TV

Hoeveel jaar moet een koelkast minstens meegaan?

beste monique,


ik heb 12 jaar geleden een combinatie koeler/vrieskast gekocht, deze heb ik nu 4x verhuisd en doet het nog steeds uitstekend, het merk is wirlpool, ook geen heel duur merk, maar ik heb het gevoel dat deze nog oneindig meegaat. daarvoor altijd 2e handsjes gehad, die gingen nooit stuk, maar weggedaan om weer eens iets nieuws te kunnen kopen.


normaliter moet een koelkast of koeler 10 jaar meegaan, de betere merken nog veel langer, dus deze 3,5 jaar is veel te kort. denkelijk heb je geen garantei meer, maar het levert je wel een belangrijke les op: haal je electrische apparaten bij een vakman die je kunt vertrouwen óf koop een degelijk merk, dan kun je het langste profiteren van je spulletjes. maar hou altijd rekening met de mogelijkheid dat een apparaat sneller stuk kan. het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon pech hebt gehad, sommige mensen hebben dat, zonder aanwijsbare reden, net zoals anderen vaker de loterij winnen.


veel succes met je nieuwe koeler.


hans.