Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-04-2007 13:49:18
Elektronica & TV

Hoeveel jaar moet een koelkast minstens meegaan?

tegenwoordig als je een (goeie koelkast) hebt zoals die van bosch bijvoorbeeld mag je verwachten dat ie 15 jaar mee gaat 5 jaar vind ik wel erg weinig.


kijk of als je een koelkast neemt of je er extra garantie op kan nemen, bijvoorbeeld 5 jaar, bij de bcc kan dat... gaat er wat mis dan zorgen zij dat ie gratis gerepareerd word en die garantie is niet eens zo veel extra op het bedrag tussen de 60 en 100€ voor 5 jaar en dat is dus tussen 12 en 20 euro per jaar dat is toch niets ;)...


en je kunt beter een koelkast kopen ie €100 of e200  duurder is en langer mee gaat en zuiniger is dan een goedkope die korter mee gaat en duurder in gebruik is (de aanschafwaarde is een eenmalige uitgave)