Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ee
eenmomentje - 18-05-2007 20:19:04
Geldzaken & Recht

Dakbedekking samen met buren vervangen

beste grindweg, bedankt voor uw reactie, het probleem is dat onze dakbedekking nog uit inmiddels al zo'n 20 jaar niet meer toegepast teermastiek bestaat. de dakdekker weigert daarom een overlap te maken en wil perse 10 cm binnen onze grens blijven om claims van de buren te voorkomen. en hij geeft ook geen garantie op die aansluiting.  


uiteraard ga ik nog kijken of andere dakdekkers hetzelfde reageren maar ik vind dit een heel vervelende situatie en uit wat ik hier en daar op internet lees krijg ik de indruk dat ik in feite met mijn rug regen de muur sta.   het lijkt mij zo redelijk dat degene die wel onderhoud laat plegen ( ik dus) door de wetgever beschermd wordt.


nogmaals bedankt voor uw reactie