Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ee
eenmomentje - 20-05-2007 14:50:33
Geldzaken & Recht

Dakbedekking samen met buren vervangen

ben blij dat ik mijn vraag hier gesteld heb, wordt toch steeds wijzer.


het originele bestek geeft het volgende aan:
de platte daken van de woningen beleggen met 4 cm isolatie op een afschot van beton, met daarover een 3 laagse teerviltbedekking. bestaande uit een laag watervast papier losgelegd waarop 3 lagen bezand teervilt 280 -40/45 onderling geplakt en voorzien van afsmeerlaag van teermastiek met een ballastlaag van gewassen grof grind.
de dakranden voorzien van een zinken afdeklijst.


er is dus een laag isolatie aanwezig.


de regen water afvoer zit helaas bij mijn beide buren (om en om), als een eventueel aan gebrachte scheiding dus tevens een verhoging is halveert de afvoer capaciteit wel met 50 %.


het is mij in elk geval duidelijk geworden dat ik niet met de huidige dakdekker in zee moet gaan maar nog even rustig verder moet kijken zonder dat ik haast hoef te maken.


allemaal bedankt voor jullie reacties!!