Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2007 20:36:54
Huishouden & Energie

Magneet matrassen

Ik heb beschreven dat u op grond van misleiding alsnog de koop ongedaan zou kunnen maken.
dit gaat echter niet op bij het ene wel- en het andere niet willen want dan gaat misleiding niet op.

kijk, ik persoonlijk vind dat u misleidt bent omdat men claims legt op dat "magnetische"dunne bovenmatras  en dat "bijbehorende"ondermatras  die er werkelijk niet zijn!!

ik ben ervan overtuigd dat uw pijn beslist niet zal worden verzacht door dit bovenmatrasje en het ondermatras om de doodeenvoudige reden dat er over al die producten die op "reisjes"verkocht worden erg veel klachten op dit internet te lezen zijn (geweest).

informatie bij een specialist welke matrassen in ziekenhuizen worden gebruikt om het liggen minder pijnlijk te maken lijkt mij een betere keuze en bovendien zijn er genoeg matrassenleveranciers die met uw probleem mee willen denken.

nu u het een wel en het andere niet wil maakt dat een voorbeeldbrief van het internet geplukt niet te gebruiken is  en dat een gedeeltelijke koopovereenkomst te ontbinden mogelijk is geloof ik niet.

ook ben ik van mening dat dit soort verkopers tijdens zo'n reisje  keiharde zakenmensen zijn die het woord medeleiden zelfs niet eens kennen en dus u niet terwille zullen zijn.

aan u de keus!

de vrije vogel