Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Klacht tegen rechtsbijstand

als u er met uw rechtsbijstandverzekeraar niet uitkomt, dan is er maar één manier: een klacht indienen bij de directie, als daarop een antwoord komt dat voor u negatief is, dan kunt u de klacht neerleggemn bij de geschillencommissie: http://www.kifid.nl">http://www.kifid.nl  maak er een stevige brief van, in mijn geval met een slechte afhandeling door de verzekeraar werd ik volledig schadeloosgesteld door de verzekeraar.


 


overigens het feit dat degene die u aanreed verklaart dat u eerst op iemand anders reed heeft nul en generlei waarde. diegene had overduidelijk zelf tijdig moeten kunnen stoppen en uitsluitend diegene is schuldig (m.i) aan de aanrijding tegen uw auto. dit soort zaken zijn altijd uitermate gecompliceerd omdat er een voorganger bij betrokken is. hij had echter als ik al stelde zelf voldoende afstand moeten bewaren om tijdig stil te staan, of u nu wel of niet eerst op de voorganger botste. is er politie bijgeweest?


als u het zelf overneemt, op zich is daar niets op tegen, dan zal uw rechtsbijstandsverzekeraar niets meer doen en draait u zelf geheel voor eventuele proceskosten op.


mag ik overigens hopen dat u all-risk verzekerd was?


m.b.t. het door de aanrijding botsen op uw voorganger houdt wel in dat u daaraan als schuldige verklaard kunt worden omdat ook u dat had dienen te voorkomen. voer dan wel als overduidelijk argument aan dat dat uitsluitend werd veroorzaakt omdat u achterop werd gereden (en daarmee per saldo de laatste schuldig is). u moet rekening houden met het moeten hebben van een lange adem.