Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 29-03-2008 01:23:08
Geldzaken & Recht

Verandering van werktijden

Dag versluis,

in het contract staat dat u uiterlijk 2 maand voor de verandering ingaat, u op de hoogte gesteld moet worden door de leidinggevende. er staat niet bij dat dit schriftelijk dient te gebeuren. dan mag dit mondeling. als u dit 2 maand geleden terloops is gezegd dan kan dit voldoende zijn en hebt u daar aan te voldoen.

is er nooit tot nu gewag van gemaakt, dan kan het pas over 2 maand werkzaam zijn.

nu wil men dat u er nu al aan voldoet.
als het geen probleem voor u is, kunt u even (schriftelijk) op de clausule wijzend stellen dat u in voorkomende gevallen toch graag hebt dat de leidinggevende zich aan deze clausule houdt die toch niet voor niets opgenomen is,  omdat u ook een privéleven hebt en zaken moet regelen.

als u op de letter dwars gaat liggen, kan u dat ooit voor de voeten lopen. uw coöperatie zal hopelijk op hoge prijs gesteld worden.

hardware error man.