Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2008 16:40:43
Geldzaken & Recht

Hoe werken onderhandelingen?

er is geen sprake van onderhandelingen met de eerste partij. als u goed leest ziet u dat er een eenmalig bod is gedaan, dit is niet geaccepteerd. daarmee zijn de onderhandelingen gesloten... dat de eerste bieder naderhand met hangende pootjes terugkomt omdat hij naast de pot piest, en probeert met een hoger bod alsnog zich er tussen te wurmen, is op zijn zachst gezegd niet netjes.


ik denk dat uw makelaar hier volledig juist gehandeld heeft, en dat u zich inderdaad op stang laat jagen door het zogenaamd hogere bod van de eerste partij. dan hadden ze meteen hoger moeten bieden, of niet een eenmalig bod moeten doen. ze hebben zelf de deur dichtgekwakt, en beginnen daar vervolgens nu over te mutsen omdat ze er nu ook achter zijn dat ze zelf verkeerd gehandeld hebben. ze willen u daarvoor een schuldgevoel aanpraten door zogenaamd een hoger bod te doen.


in dit geval geldt: beter 1 vogel in de hand dan 10 in de lucht. de prijs die u nu krijgt is zeker, van het bod van de eerste bieder moet u dat nog maar afwachten.