Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
babi3ah - 14-06-2008 09:08:40
Elektronica & TV

Was ruikt in een keer naar schimmel

Ik heb een worldpool die heeft precies t zelfde, stinkt naar schimmel en de deur staat altijd open,ik koop ontkalker in zo`n doosje en geef `t een 60`c wasbeurd en t is dan wel minder maar de geur blijft,als ik mijn was direct na t wassen eruithaal en droog in een wasdroger is er niks aan de hand, maar ligt de droge was gevouwen en al in de kast gaat t toch weer ruiken als die was een tijd niet gebruikt word.
ze zouden een goedje voor t schoonmaken voor een wasmachine moeten uitvinden want ik denk dat veel wasmachines t hebben, hiervoor had ik een candy en die had dat ook.
het ligt ook niet aan de was die er ingaat want zo vuil is t nooit.
de was is droog als ze eringaat,waar moeten we nog meer naar kijken,er word tot 60`c gewassen dat overleeft een schimmel ook niet.
een medeweerker uit de winkel zei dat het vaak begint in t zeepbakje kijk er maar eens naar, als je t bakje eruithaalt zit er vaak schimmel.
maak dat eens goed schoon want er werd ons geadviseerd geen zeep meer in t zeepbakje te doen maar direct in de machine.
want resten zeep gaan schimmelen en de wasverzachter ook dus houd t schoon.
hartelijke groetjes babi3ah