Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 30-06-2008 18:30:20
Geldzaken & Recht

'fijne' buren

beste gerard: eigenlijk zouden de mods deze uitlating moeten verwijderen. jij kunt nooit voor een ander bepalen wat die ander wel of niet moet doen. als jij alle berichten goed leest, dan zie je dat er een treurige ontwikkeling is in nederland: niemand helpt elkaar meer. ik stond er ook helemaal alleen voor en toen mijn vriend hartklachten kreeg heb ik eieren voor mijn geld gekozen, in dit geval lege doppen, want onze schade liep in de duizenden euro's aan inrichting, tuinaanleg en wat al niet meer. zes jaar liefdevol opbouwen zomaar helemaal door de plee getrokken, juist omdat je geen steun krijgt in de buurt! en ook niet van politie en woningbouw!


denk een volgende keer asjeblieft even na voordat je ons als aso's neerzet. de echte aso's lachen zich kapot, want ze nemen, door de laksheid van woningbouw en politie, heel nederland over. wat rest ons dan nog? wegwezen!