Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-08-2008 13:05:35
Huishouden & Energie

Vieze geur tijdens het wassen

probeert u eens met soda en op 90 graden een volle was draaien


mocht dit ook niet lukken dan kan u ook proberen met wc eend energie gebruiken of een flinke kop met dikke bleek en laat dit een nachtje staan.


kalk aanslag kunt u verwijderen met azijnzuur, dit is bij de meeste bouwmarkten te verkrijgen dit is beduiden sterker dan azijn en het is dan ook aan te raden om slechts een kopje te gebruiken (+/- 50 tot 75 ml) laat hierbij de wasmaschine op een kleine was draaien maar dan nog steeds op 90 graden.


bij alle tips geldt flink naspoelen.


evt een spoeling met een geurtje kan maar hopelijk hoeft dit niet.


ps. er kan ook rommel in de trommel zelf zitten en dat is er heel erg moeilijk uit te krijgen evt met een stevig stuk ijzerdraad met aan het eind een gebogen stuk ( niet te groot ongeveer een vinger dikte is voldoende) door de onderzijde halen kan een oplossing zijn