Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niels34 - 10-12-2004 08:29:31
Huishouden & Energie

Combi nefit 3030v maakt raar geluid en moet vaak bijvullen

beste,


ik kan me voorstellen dat niet iedereen overal kaas van heeft gegeten , ik dus ook niet!


wat mij wel stoort aan jou antwoord is dat je denkt dat ik onverantwoordelijk bezig bent. ik kan je uit de droom helpen............ ik ben zelf techneut van huis uit dus echt gevaarlijke dingen zal ik niet snel doen tenzij het niet anders kan. maar goed je hebt recht op jouw mening en die respecteer ik.


voor de goede orde , de ketel heb ik weten te repareren  dankzij de hulp van mensen zoals hier op deze site. daarnaast heeft er iemand gereageerd die zelf in de ketels zit. daar kwam als volgt uit:


printplaat defect, deze vervangen


expansievat lek, deze vervangen


div koppelingen zweten, deze allemaal vervangen door nieuwe


ventilator (dacht dat ie schoon was maar ben brildragend dus :-)), deze dus helemaal gesloopt en alle schoepjes diep gereinigd.


 


al met al behoorlijk veel werk  maar de werkelijke gemaakte kosten door mij zijn € 110,-


terwijl door een bedrijf € 580,- zou gaan kosten ik tel mijn winst dus wel uit en niettemin ben ik behoorlijk veel wijzer geworden, aldoende leert men. ik zal al heb ik niet zoveel tijd om af en toe ook eens op deze zite vragen gaan proberen te beantwoorden want het zou goed kunnen zijn dat je daarmee iemand verder helpt.


 


bedankt mensen!!!