Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-12-2004 15:04:17
Geldzaken & Recht

Verzendkosten otto

door de verwijzing van pmlobbe (zie andere reactie) ben ik gaan kijken bij de algemen voorwaarden. daarin staat de onderstaande bepaling. daarmee is de door hen in rekening gebrachte kosten inderdaad voldoende verantwoord.


bepaling algemene voorwaarden:


indien u een gehele bestelling (dus niet slechts enkele artikelen uit de betreffende bestelling) terugstuurt binnen de zichttermijn van tien (10) dagen, heeft u tevens recht op teruggave door otto van de reeds aan u in rekening gebrachte bijdrage in de verzendkosten van die bestelling. otto zal in dat geval echter wel de rechtstreekse kosten van de retourzendingen aan u in rekening brengen. de omvang van deze rechtstreekse kosten van retourzending zullen in beginsel gelijk zijn aan het bedrag dat u eerder als bijdrage in de verzendkosten heeft betaald, zodat deze twee bedragen elkaar uiteindelijk zullen compenseren. otto behoudt zich echter uitdrukkelijk het recht voor om de werkelijke rechtstreekse kosten voor het retour zenden van de artikelen aan u in rekening te brengen. deze kosten kunnen voor bepaalde artikelen aanzienlijk hoger liggen dan de bijdrage die u betaalde in de verzendkosten van de gehele bestelling.