Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 04-12-2008 21:00:47
Huishouden & Energie

Accu's en acculaders gereedschap

Gag willem,

standaardisatie gaat slecht, omdat accu cellen steeds kleiner worden en de capaciteit steeds groter. ook zijn de procedee's nog volop in ontwikkeling. de eerste accuboormachines waren 3,6 volt met dikke accuus. thans koop je 36 volt pack's met grotere capaciteit met dezelfde afmeting als vroeger de 3,6 volt packs die eerder leeg waren. we hadden intussen nicad's, nimh en thans li-ion.
dat heet vooruitgang. dat is toch niet te standaardiseren?

waarom bij die eerste prima machine met 2 goede accuus geen goede lader gekocht of één door een knutselaar uit de kennissenkring laten maken? dat kan alsnog. wat was er eigenlijk aan kapot? is daar al eens naar gekeken? soms is het alleen een diode van een dubbeltje of een weerstand van nog minder die kapot is. en bij een kinzo zijn toch ook wel reserve accuus te koop?

wat is het probleem dan?

of koop gewoon makita of bosch. daar kun je altijd reserve spullen bij kopen. en dat zijn ook goede machines!

hardware error man.