Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-12-2008 09:29:38
Geldzaken & Recht

Playstation 3 voorbeeldbrief tros radar

hallo edwardus,


dit druist helemaal niet in tegen de aangehaalde consumenten bescherming! deze is juist bedoeld om consumenten tegen fabrikanten als sony te beschermen (en winkeliers die dit fabrieksbeleid steunen). zie het meer als een dringend gewenste uitbreiding van deze consumentenbescherming.


sony heeft met de playstation 3 een spelcomputer op de markt gezet die nogal wat kinderziektes vertoont (haast om de xbox en wii introductie bij te houden?). eigenlijk had sony gewoon een recall moeten houden. maar in plaats daarvan wentelt men de kosten van reparatie gedurende de testfase af op de consument. en als het buiten de garantietermijn valt (slechts 12 maand op een toestel van €500,--!) dan draait de consument er volledig voor op, of moet genoegen nemen met een tweede hands toestel met bijbetaling van €200,--. zou op zich geen probleem zijn maar plak er dan een grote sticker op met de tekst:


 let op: dit product heeft een beperkte levensduur van ongeveer 14 maand!


maar dan koopt geen mens het meer natuurlijk, dus houdt sony zich stil......


groetjes, henson