Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-01-2009 16:03:17
Huishouden & Energie

Een zibro gebruiken in de leefruimte, is dit gezond?

Vlakbij mij zit een grote handelaar van deze zg zibrokamin kachels. ook ik heb 2 van die zg laserkachels in gebruik.echter niet de zibro maar een ander merk. de zibro heeft een zg branderbed,mijn kachel niet. deze heeft een brander pot die zichzelf schoonbrand!
daarom vnd ik deze beter als de zibro. de brandstof betrek ik ook van deze dealer. deze is behoorlijk goedkoper als de zibro brandstof. belangrijk is dat je brandstof gebruikt(geen petroleum!) de zg kerosine type c! deze is praktisch zwavelloos en heeft een ander brandpunt ! zou je petroleum in mijn kachel doen dan slaat ie in storing. er zitten diverse beveilingen op oa co2 co omvallen en bij mijn(iets duurder) een soort reuk sensor voornamelijk bij het aan en afslaan werkt deze. de handelaar vertelde mij dat velen toch de petroleum proberen! met alle gevolgen van dien.hij staat er ook mee op marktplaats!  klimaathuis heet dat bedrijf service in heel het land !  olie prijs scheelt (25 liter kan ipv 20 liter) 15 euro  per kan goedkoper.

en ja goed ventileren,dus altijd raam op een kier .