Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menneke - 31-01-2009 01:31:19
Geldzaken & Recht

Wie kan frans helpen?

hallo allemaal,


ik vind het feit op zich al raar (sorry read maar ik wil je niet beledigen) dat hier een vraag wordt gesteld die door een ander is gesteld op het forum van die godsgruwelijke consumentenbond. frans heeft dat aan de cb gevraagd; laat deze ook maar het antwoord voor zijn rekening nemen!


hij zal ongetwijfeld weten dat er zoiets als een kassa-forum bestaat en de vraag hier zelf gewoon kan stellen. ik denk dat er - wellicht - een benzineluchtje (vind ik vreselijk stinken!!) aan deze zaak zit. de belastingdienst heeft immers de buitengewone lastenregeling m.i.v. 2009 afgeschaft, dus iedereen maakt nu nog even gebruik van de oude en terecht natuurlijk. mits men het - het klinkt kinderachtig maar het is o zo waar -  alle uitgaven met " de bonnetjes"  kan aantonen als je voor de inspecteur moet verschijnen.


en dit nu kan onze frans met al zijn samenraapsels niet............wellicht dat hij zodoende net niet over de 11%?-drempel van zijn inkomen niet haalt?? in ieder geval: mij geeft dit alles een vreemd gevoel.