Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 25-02-2009 20:32:21
Geldzaken & Recht

Kaartjes maken

http://www.ing.nl/particulier/klantenservice/veelgestelde-vragen/betalen/betalen/automatische-incasso/index.aspx?faquri=tcm:7-6730#" rel=answer5,fade,20 s_oidt="0" s_oid="http://www.ing.nl/particulier/klantenservice/veelgestelde-vragen/betalen/betalen/automatische-incass">hoe kan ik een incasso binnen de terugboekingstermijn terugboeken?

een incasso boekt u makkelijk terug in mijn ing. onder de keuze ‘overschrijven’ krijgt u via het menu ‘incasso-opdrachten’ een overzicht van verwerkte incasso’s. zijn dit opdrachten met een terugboekingstermijn, dan heeft u de mogelijkheid om deze heel eenvoudig terug te boeken via mijn ing. de terugboekingstermijn wordt aangegeven op de onderste regel met een getal van 5 werkdagen of 30 kalenderdagen.


heeft u geen mijn ing, kunt u contact opnemen met klantenservice: 0900 0933 (10 cent per minuut). bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. met het inspreken van de tekst ’ik wil een automatische incasso terugboeken’, boekt u via de computer een boeking terug. ook kunt u een medewerker van de klantenservice een terugboeking laten doen, kies aan de telefoon voor de optie contact met een medewerker.


 http://www.ing.nl/particulier/klantenservice/veelgestelde-vragen/betalen/betalen/automatische-incasso/index.aspx?faquri=tcm:7-6730#" rel=answer14,fade,20>wat is een storneringstermijn?



de storneringstermijn is de termijn waarbinnen u het geïncasseerde bedrag zonder opgaaf van reden altijd kan terugboeken. dit wordt ook wel de terugboekingstermijn of weigeringstermijn genoemd.


http://www.ing.nl/particulier/klantenservice/veelgestelde-vragen/betalen/betalen/automatische-incasso/index.aspx?faquri=tcm:7-6730">automatische incasso - ing - klantenservice